№ 433 Розпорядження міського голови “Про створення-робочої групи із виявлення порушень пам’яткоохоронного законодавства на об’єктах культурної спадщини у м. Дрогобичі”

03.08.2017 331

№ 433 Розпорядження міського голови “Про створення-робочої групи із виявлення  порушень пам’яткоохоронного законодавства  на об’єктах культурної спадщини у м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 3 серпня 2017 р. № 433-р

Про створення-робочої групи із виявлення
порушень пам’яткоохоронного законодавства
на об’єктах культурної спадщини у м. Дрогобичі

На виконання Закону України «Про охорону культурної спадщини» та протоколу № 1 засідання робочої групи із збереження об’єктів культурної спадщини та відновлення історичного середовища м.Дрогобича від 25.07.2017р., керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити робочу групу із виявлення порушень пам яткоохоронного законодавства у складі згідно з додатком до даного розпорядження.
2. Акт обстеження об’єктів культурної спадщини з відповідним переліком подати заступникові міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмару до 11.08.2017 р.
3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту