№ 435 Розпорядження міського голови “Про виконання міського бюджету міста Дрогобича”

07.08.2017 330

№ 435 Розпорядження міського голови “Про виконання міського бюджету міста Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 7 серпня 2017 р.№435-р

Про виконання міського бюджету міста Дрогобича

На виконання Рішення Колегії Львівської обласної державної адміністрації від 25 липня 2017 року «Про стан виконання місцевих бюджетів Львівської області за перше півріччя 2017 року», керуючись п.20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Начальнику відділу економіки В. Ліснянському та начальнику фінансового управління О.Савран провести детальний аналіз рівня ставок єдиного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від землі, а також встановленого розміру пайової участі у розвитку інфраструктури м.Дрогобича. Вжити вичерпних заходів щодо збільшення розмірів зазначених ставок, якщо ці ставки необґрунтовано занижені. Про проведену роботу поінформувати обласну державну адміністрацію.

Термін: до 1 вересня 2017 року.

2. Начальнику відділу охорони здоров’я В. Чубі, начальнику відділу культури та мистецтв О. Яводчаку, начальнику відділу освіти П.Сушку переглянути плани та домогтися суттєвого збільшення власних надходжень та використання їх на покриття витрат незабезпечених коштами загального фонду міського бюджету.

Термін: до 1 вересня 2017 року.

3. Начальнику відділу освіти П.Сушку повторно ініціювати розгляд питання реорганізації мережі установ освіти. На новий 2017-2018 навчальний рік забезпечити формування шкільної мережі з урахуванням нових підходів до визначення обсягу освітньої субвенції та забезпечення надання якісної освіти учням. Про проведену роботу поінформувати обласну державну адміністрацію та департамент освіти облдержадміністрації.

Термін: до 11 серпня 20117 року.

4.Начальнику відділу охорони здоров’я В. Чубі затвердити дорожню карту приведення ліжкового фонду та кількості посад у медичних закладах до фінансово обґрунтованого нормативу з урахуванням рекомендацій департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації. Провести аналіз всіх видів медичних послуг, що не надаються іншими територіями (онкологія, інфекція і т. д). для обґрунтування та направлення необхідних розрахунків головам міст та районів для організації роботи щодо передачі трансфертів за пролікованих хворих. Про проведену роботу поінформувати обласну державну адміністрацію та департамент охорони здоров’я облдержадміністрації.

Термін: до 11 серпня 2017 року.

5. Начальнику управління праці та соціального захисту населення І.Терлецькому, начальнику відділу культури та мистецтв О. Яводчаку, начальнику відділу освіти П. Сушку проаналізувати мережу та видатки міського бюджету на соціальний захист, культуру та мистецтво, фізичну культуру та спорт і забезпечити функціонування оптимальної мережі, яка забезпечувала б надання якісних послуг споживачам з мінімальними затратами бюджетних коштів.

Термін: до 1 вересня 2017 року.

6. Не виконання даного розпорядження тягне за собою дисциплінарне стягнення.
7. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту