№ 436 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про створення резервного фонду та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади”

24.06.2021 2090

№ 436 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про створення резервного фонду  та затвердження Положення про  використання коштів резервного  фонду бюджету Дрогобицької  міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.06.2021 року № 436

Про створення резервного фонду
та затвердження Положення про
використання коштів резервного
фонду бюджету Дрогобицької
міської територіальної громади

Відповідно до статті 24 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VІ із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 415 «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету» із внесеними до неї змінами, керуючись статтею 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97- ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:
1. Створити резервний фонд бюджету Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Затвердити Положення про порядок використання коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади (додається).
3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) забезпечити виділення коштів з резервного фонду бюджету в межах коштів передбачених в бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади згідно з вимогами Положення.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту