№ 449 Розпорядження міського голови “Про затвердження коефіцієнту співвідношення чисельності пасажирів-пільговиків та пасажирів, які оплачують проїзд у автомобільному транспорті”

02.08.2016 392

№ 449 Розпорядження міського голови “Про затвердження коефіцієнту  співвідношення чисельності пасажирів-пільговиків та  пасажирів, які оплачують проїзд у автомобільному транспорті”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 2 серпня 2016 року № 449-р

Про затвердження коефіцієнту

співвідношення чисельності пасажирів-пільговиків та

пасажирів, які оплачують проїзд у автомобільному транспорті

На виконання розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації  від  13.07.2016  року № 482,  беручи до  уваги  рішення  комісії       (протокол №1 від 01.08.2016р.) та відповідно до статті п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні:

  1. Затвердити коефіцієнти співвідношення чисельності пасажирів-пільговиків та пасажирів, які оплачують проїзд у автомобільному транспорті у розмірі, а саме:

КП ’’Комбінат міського господарства’’  – 0,38

МПП ’’Західтранс’’- 0,41

МПП ’’Транспортник’’ – 0,47

ПП ’’Дрогобич Авто Рем’’ – 0,51

  1. Підприємствам, які здійснюють перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування у м. Дрогобичі при розрахунку суми компенсацій за пільговий проїзд окремим категоріям громадян на міських маршрутах застосувати коефіцієнт співвідношення у розмірі відповідно до пункту 1 цього розпорядження.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                                                              Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту