№ 458 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради “

24.06.2021 2034

№ 458 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу функцій замовника  департаменту міського господарства  Дрогобицької міської ради “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.06.2021 року № 458

Про передачу функцій замовника
департаменту міського господарства
Дрогобицької міської ради

З метою завершення робіт з реконструкції вуличного освітлення Дрогобицької міської територіальної громади, розпочаті у 2020 році Волянською сільською радою та Стебницькою міською радою, передачі доступу до майданчиків, на яких було розпочато ці закупівлі, в межах функцій органу місцевого самоврядування, беручи до уваги передавальний акт № 5/128 від 22.03.2021, рішення Дрогобицької міської ради від 26.02.2021 № 128 «Про затвердження передавального акту Волянської сільської ради», у зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою України, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Львівської області» від 12 червня 2020 року № 718-р, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 22.06.2021 № 17), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від 23.06.2021 № 17, керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Департаменту міського господарства (Р. Пошивак ) прийняти:
1.1. Функції замовника Волянської сільської ради з завершення реалізації робочого проекту «Реконструкція вуличного освітлення в с. Воля Якубова Дрогобицького району Львівської області» в сумі 592 631,59 грн.
1.2. Функції замовника Стебницької міської ради з завершення реалізації робочого проекту «Реконструкція вуличного освітлення по вул. Трускавецька, за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник» в сумі 869196,00 грн.
1.3. Функції замовника Стебницької міської ради з завершення реалізації робочого проекту «Реконструкція вуличного освітлення по вул. В. Великого, вул.. Мельника, за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник» в сумі 603154,68 грн.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак) внести зміни в договори підряду щодо зміни Замовника у закупівлях, вжити всі необхідні заходи для завершення, прийняття та фінансування робіт, вказаних в пункті 1.
3. Забезпечити коригування, виведення залишків, проведення експертизи, затвердження проектно-кошторисної документації, визначення підрядної організації в разі необхідності на об’єкти, зазначений у пункті 1.
4. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту