№ 459 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (нова редакція)”

24.06.2021 1991

№ 459 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Положення  про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (нова редакція)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.06.2021 року № 459

Про затвердження Положення
про департамент міського господарства
Дрогобицької міської ради (нова редакція)

У зв’язку з зміною структури департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 22.06.2021 № 17), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до п. 1.16. рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради» від 12.03.2021 №233, виклавши Положення про департамент міського господарства Дрогобицької міської ради в новій редакції (нова редакція) (додається).
2. Керівнику департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради здійснити заходи щодо відповідної державної реєстрації установчих документів та внесення відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, в установленому законодавством порядку.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту