№ 46 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень на розгляд справ про адміністративні правопорушення”

18.02.2020 1033

№ 46 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень  на розгляд справ  про адміністративні правопорушення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 18.02.2020 №46

Про надання повноважень
на розгляд справ
про адміністративні правопорушення

Відповідно до ст. 6 Закону України «Про дорожній рух», ст. 219, пункту 2 частини 1 статті 255, статті 279-1, 2654 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з метою реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» та організації заходів з безпеки дорожнього руху на території міста Дрогобича, забезпечення притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що порушують правила зупинки, стоянки, паркування, здійснення тимчасового затримання транспортних засобів і контролю за розміщенням, функціонуванням та обладнанням майданчиків для паркування, керуючись пп. 71 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Уповноважити посадових осіб місцевого самоврядування – начальника відділу, інспектора з паркування та благоустрою; головного спеціаліста, інспектора з паркування та благоустрою; спеціаліста, інспектора з паркування та благоустрою відділу безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради:
1.1.Складати протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
1.2. Розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1, ч. 3, ч. 6 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у частині порушень правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах міста Дрогобича, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису), ч. 1, ч. 2, ч. 8 ст. 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
1.3.Здійснювати тимчасове затримання транспортних засобів у випадках, передбачених ст. 2654 Кодексу України про адміністративні правопорушення та відповідно до Порядку тимчасового затримання інспекторами з паркування транспортних засобів та їх зберігання затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.11.18р. № 990.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності и виконавчих органів, керуючого справами виконкому В. Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту