№ 460 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “«Про внесення змін у структуру Дрогобицької централізованої бібліотечної системи»”

24.06.2021 2223

№ 460 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “«Про внесення змін  у структуру Дрогобицької  централізованої бібліотечної системи»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 24.06.2021 року № 460

«Про внесення змін
у структуру Дрогобицької
централізованої бібліотечної системи»

Розглянувши подання управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 10.06.2021 №15, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № 13 від 23.06.2021), керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2019р. №72 «Про державні соціальні нормативи забезпечення населення публічними бібліотеками в Україні», Законом України «Про культуру» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
вирішила:
1. Провести злиття бібліотеки-філіалу №3 з центральною міською бібліотекою ім. В.Чорновола шляхом відкриття при ній відділу з обслуговування юнацтва, розмістивши його у приміщенні міської бібліотеки для дітей (м. Дрогобич, вул. Шевченка,34).
1.2. Бібліотечне обслуговування мешканців мікрорайону вул. Самбірської здійснювати у стаціонарному пункті за адресою вул. Самбірська,76 на базі книжкового фонду центральної міської бібліотеки ім. В.Чорновола.
2. Змінити назву центральної районної бібліотеки, яка приєднана до міської централізованої бібліотечної системи на бібліотеку-філіал №3.
2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А.Ковча і заступника начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака).
3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (Р.Грицая).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту