№ 475 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Статуту комунального закладу Дрогобицької міської ради «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» у новій редакції”

24.06.2021 2007

№ 475 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Статуту комунального закладу Дрогобицької міської ради  «Заслужений  Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України  «Верховина»  у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 24.06. 2021 року № 475

Про затвердження Статуту комунального закладу
Дрогобицької міської ради «Заслужений
Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України
«Верховина» у новій редакції

Враховуючи лист комунального закладу Дрогобицької міської ради «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» від 13.05.2021, беручи до уваги рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності» від 05.03.2021 №170 відповідно до статті 57 Господарського кодексу України, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол № 13 від 23.06.2021) та постійної комісії з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 17 від 23.06.2021), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити статут комунального закладу Дрогобицької міської ради Львівської області «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» у новій редакції.
2. Доручити директору комунального закладу Дрогобицької міської ради Львівської області «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» (Л.Стадник) здійснити заходи, пов’язані з державною реєстрацією статуту у новій редакції відповідно до вимог законодавства.
3. Визнати таким, що втратив чинність п.1 рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження нової редакції статуту Заслуженого Прикарпатського Ансамблю пісні та танцю України «Верховина» від 29.03.2018 №1143.
4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р.Грицая).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту