№ 479 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін та доповнень до порядку денного Х сесії Дрогобицької міської ради”

08.07.2021 2116

№ 479 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін та доповнень до  порядку денного Х сесії  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 8 липня 2021 року № 479

Про внесення змін та доповнень до
порядку денного Х сесії
Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Внести зміни до порядку денного Х сесії Дрогобицької міської ради та доповнити наступними питаннями:
1. Про внесення змін та доповнень до порядку денного Х сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
3.Про затвердження Програми співфінансування соціально-культурних проектів 60 на 40 у Дрогобицькій міській територіальній громаді.
4. Про затвердження програми з розвитку сфери інформаційних технологій у навчальних закладах Дрогобицької міської територіальної громади у 2021-2025 рр.
5. Про присвоєння імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького гімназії № 5 Дрогобицької міської ради Львівської області.
6. Про зміну типу та назви Верхньогаївського начально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Дрогобицької міської ради Львівської області.
7. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
8. Про внесення змін в Положення про Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.
9. Земельні питання.
9.1. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 05.03.2021 року №201 та рішення міської ради від 22 квітня 2021 року №333.
9.2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3 га по вул. В. Великого, для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.
9.3. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загального користування.
9.4. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
9.5. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
9.6. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
9.7. Про продаж земельних ділянок у власність.
9.8. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
9.9.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
9.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва у місті Дрогобичі.
9.11. Про припинення права користування земельними ділянками відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
9.12. Про надання в постійне користування земельних ділянок.
9.13. Про припинення права користування земельними ділянками.
9.14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Парковій.
9.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
9.16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва на вул. Пулюя
9.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
9.18. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок у м. Дрогобичі.
9.19. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
9.20. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
9.21. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
9.22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
9.23. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
9.24. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок в с. Рихтичі.
9.25.Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
9.26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул.. Парковій.
9.27. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
9.28. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки на вул. Парковій.
9.29. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
9.30. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки.
9.31. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
9.32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
9.33. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації під об’єктами нерухомого майна.
9.34. Про надання в оренду земельних ділянок.
9.35. Про передачу у власність земельних ділянок.
9.36. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування земельної ділянки.
10. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради «Про реорганізацію Гімназії № 15 імені Степана Бандери Дрогобицької міської ради Львівської області».
11. Про затвердження у новій редакції заходів на 2021 рік до Комплексної Програми «Дрогобич – місто Івана Франка» на 2015-2025 роки в м. Дрогобичі».
12. Про закупівлю спеціалізованого медичного обладнання комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради, визначення умов і способів забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу.
13. Про внесення змін до рішення № 157 від 26.02.2021 року цільової програми профілактика злочинності та сприяння діяльності правоохороннім органам на території Дрогобицької територіальної громади.
14. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту