№ 48 Розпорядження міського голови “Про порядок закупівлі м’яса у громадян району та продажу їм будівельних матеріалів”

19.03.1991 480

№ 48 Розпорядження міського голови “Про порядок закупівлі м’яса у громадян району та продажу їм будівельних матеріалів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 19 березня 1991 року № 48-р
м. Дрогобич

Про порядок закупівлі м’яса у
громадян району та продажу їм
будівельних матеріалів

В зв’язку з недостатнім забезпеченням м’ясом населення, та з не вирішенням питання встановлення нової роздрібної ціни на цеглу:
1. Начальнику управління торгівлі міськвиконкому Дутку М.І.:
1.1. Провести закупівлю м’яса ялового та м’яса свинного по ціні 5 крб. 50 коп. за кілограм у населення району. При заку­півлі м’яса громадянам видавати довідку, завірену гербовою печат­кою, на придбання цегли з розрахунку 6 тис. штук цегли за 100 кг зданого м’яса.
1.2. Продажу м’яса, закупленого у населення в обмін на цеглу проводити через магазин № 46 з торговою надбавкою по 6 крб. 35 коп. за 1 кг м’яса.
2. Директорам торгової бази “Укрторгбудматеріали” /Маліш Б.А./ та заводоуправління будматеріалів /Андруневчин Г.Ю./ відпуск цегли в обмін на м’ясо проводити по новій оптовій ціні з торговою надбавкою 10 % та податку з продажу в розмірі 5 %.
3. Заступнику голови виконкому Хованцю С.Г. проводити видачу нарядів на придбання цегли через Дрогобицьку торгову базу “Укрторгбудматеріали” на основі довідки управління торгівлі міськви­конкому із розрахунку 6 тис. штук умовної цегли за 100 кг зданого м’яса.
4. Розпорядження від 13.02.91р, № 23-р “Про порядок закупів­лі м’яса в громадян району в обмін на будівельні матеріали вважати таким, що втратило силу.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту