№ 481-р Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Дрогобицької міської територіальної громади”

15.06.2021 2493

№ 481-р Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з питань контролю за  здійсненням надходжень акцизного податку  з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної  торгівлі підакцизних товарів на території Дрогобицької  міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 15.06.2021 №481-р

Про утворення комісії з питань контролю за
здійсненням надходжень акцизного податку
з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної
торгівлі підакцизних товарів на території Дрогобицької
міської територіальної громади

Керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», відповідно до ст.104, 105, 107 Цивільного кодексу України, на підставі рішення сесії Дрогобицької міської ради від 10.12.2020р. №18 «Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради шляхом приєднання до виконавчого комітет у Дрогобицької міської ради», у зв’язку з затвердженням нової структури Дрогобицької міської ради, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Утворити комісію з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до міського бюджету Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком №1.
2. Затвердити Положення про комісію з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком №2.
3. Розпорядження міського голови від 13.04.2017 №214-р “Про утворення комісії з питань контролю за здійсненням надходжень акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Дрогобицької міської територіальної громади вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту