№ 487 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та про проведення електронного аукціону для продажу нежитлового приміщення та будівлі”

08.07.2021 2031

№ 487 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження звітів про незалежну оцінку  об’єктів комунальної власності Дрогобицької  міської територіальної громади та про проведення електронного аукціону  для продажу нежитлового приміщення та будівлі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 08.07.2021 року № 487

Про затвердження звітів про незалежну оцінку
об’єктів комунальної власності Дрогобицької
міської територіальної громади
та про проведення електронного аукціону
для продажу нежитлового приміщення та будівлі

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги рекомендації аукціонної комісії (протокол № 9 від 17.06.2021 р), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 11 від 17.06.2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 24 від 18.06.2021 р.), розглянувши звіти та висновки про вартість майна, рецензії на висновки про вартість майна, керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Затвердити звіти про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону згідно з додатком № 1.
2. Провести електронний аукціон без умов щодо продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Гайдамацька, 2, приміщення № 12, пл. 278,7 м. кв.
2.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Гайдамацька, 2, приміщення № 12, пл. 278,7 м. кв. у розмірі 1 234 308,33 грн. (один мільйон двісті тридцять чотири тисячі триста вісім гривень 33 копійки) без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
2.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Гайдамацька, 2, приміщення № 12, пл. 278,7 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 12 343 грн. (дванадцять тисяч триста сорок три гривні).
3. Провести електронний аукціон без умов щодо продажу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 212/1, пл. 46,4 м. кв.
3.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 212/1, пл. 46,4 м. кв. у розмірі 85 840 грн. (вісімдесят п’ять тисяч вісімсот сорок гривень) без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
3.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону щодо продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 212/1, пл. 46,4 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 858,4 грн. (вісімсот п’ятдесят вісім гривень сорок копійок).
4. У разі непродажу об’єктів комунальної власності, вказаних у п. 2, п. 3 даного рішення на аукціоні за ціною не нижче стартової, п.п. 2, 2.1., 2.2., 3, 3.1., 3.2. даного рішення вважати такими, що втратили чинність.
5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади шляхом аукціону відповідно до чинного законодавства України.
6. Доручити в.о. начальника управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська) затвердити висновки про вартість майна, тексти інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні об‘єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади за адресою: м. Дрогобич, вул. Гайдамацька, 2, приміщення № 12, пл. 278,7 м. кв., м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 212/1, пл. 46,4 м. кв. та уповноважити підписати договори купівлі-продажу нежитлового приміщення та будівель за адресою: м. Дрогобич, вул. Гайдамацька, 2, приміщення № 12, пл. 278,7 м. кв., м. Дрогобич, вул. Війтівська Гора, 212/1, пл. 46,4 м. кв.
7. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту