№ 493 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Порядку створення спостережної ради закладу охорони здоров’я та Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради”

08.07.2021 2036

№ 493 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Порядку створення спостережної ради закладу охорони  здоров’я та Положення про спостережну  раду закладу охорони здоров’я  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 08.07.2021 № 493

Про затвердження Порядку створення
спостережної ради закладу охорони
здоров’я та Положення про спостережну
раду закладу охорони здоров’я
Дрогобицької міської ради

З метою сприяння реалізації права громадян на участь в управлінні охороною здоров’я, на виконання ст. 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 № 2801-XII зі змінами та доповненнями, постанови Кабінету Міністрів України від 23.02.2017 № 1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 10 від 15.06.2021), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок утворення спостережної ради закладу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради згідно з додатком 1.
2. Затвердити Положення про спостережну раду закладу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради згідно з додатком 2.
3. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної комісії ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту