№ 497 Розпорядження міського голови “Про проведення профілактичного заходу (рейду) «Урок»”

08.09.2016 743

№ 497 Розпорядження міського голови “Про проведення профілактичного заходу (рейду) «Урок»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 8 вересня 2016 р. № 497-р

Про проведення профілактичного заходу (рейду)

«Урок»

З метою виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності, на виконання ст. 53 Конституції України, Закону України “Про загальну середню освіту” та листа Міністерства соціальної політики України №12182/0/14-16/57 від 19.08.2016 «Про організацію та проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», наказу № 20-O від              19 серпня 2016 року служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації  «Про організацію та проведення у 2016 році Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Утворити рейдову групу у складі:

Якима І.С.- начальника відділу-служби у справах  дітей.

Костик М.П. –  головного спеціаліста відділу-служби у справах  дітей.

Жовніріва А.Є. –  інспектора ювенальної превенції Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Городиської Н.О. – провідного спеціаліста Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Заблоцького А.В. – головного спеціаліста відділу освіти.

  1. Відділу-службі у справах дітей ( І. Якиму):

2.1. Забезпечити організацію та проведення у вересні-жовтні 2016року Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» в частині виявлення дітей, які з 1-го вересня 2016 року не приступили до занять у загальноосвітніх навчальних закладах мм. Дрогобича, Стебника спільно з підрозділами органів виконавчої влади, Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, громадськими організаціями, які працюють в інтересах дітей.

2.2. Вжити заходів щодо повернення або влаштування виявлених дітей до навчальних закладів, закладів соціального захисту дітей, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення до відповідальності батьків або осіб, які їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей.

2.3. Про результати проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» проінформувати службу у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації  за формою, що додається до 12 вересня 2016 року (станом на 9 вересня 2016 року), до 27 жовтня 2016 року (станом на 19 жовтня 2016 року).

  1. 3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань О. Дукаса.

Міський голова                                                                                     Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту