№ 5 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у штатний розпис Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського”

24.01.2017 383

№ 5 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін у штатний розпис Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.01.2017 №5

Про внесення змін у штатний розпис
Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної
школи імені Івана Боберського

Для забезпечення ефективного функціонування закладів відділу освіти та завершенням реконструкції 25-метрового басейну, капітального ремонту малого плавального басейну та відновленням їх роботи Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського, керуючись Типовими штатними нормативами дитячо-юнацьких спортивних шкіл, затверджених наказом Міністерства молоді та спорту України № 37 від 30.07.2013, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 серпня 2013 року за № 1361/23893, пп. 1 п.а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Внести зміни, з 01 лютого 2017 року, у штатний розпис Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи імені Івана Боберського, а саме:
1.1.Вивільнити 0,5 ставки дезінфектора у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського;
1.2.Вивільнити 0,5 ставки комірника у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського;
1.3.Вивільнити 1 ставку прибиральника у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського;
1.4.Ввести 2,0 ставки гардеробника верхнього одягу у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського;
1.5. Ввести 1,0 ставку налагоджувальника технологічного устаткування у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського;
1.6.Ввести 2,0 ставки касира у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського;
1.7.Ввести 1,0 ставку тренера-викладача з плавання для роботи з дітьми-сиротами, напівсиротами та для роботи з дітьми, хворими на опорно-руховий апарат у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського;
1.8.Ввести 1,0 ставку інструктора-методиста у Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського.
2. Начальнику відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушку внести зміни у штатні розписи.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушка.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту