№ 50 Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації «Детальний план території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м. Дрогобич» та «Детальний плану території в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобич»“

23.01.2018 317

№ 50 Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання  щодо врахування громадських інтересів  під час розроблення проектів містобудівної  документації «Детальний план території  в районі провулків Тепличного та Квітневого  в м. Дрогобич» та «Детальний плану території  в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобич»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 23 січня 2018 року № 50-р

Про проведення громадського слухання
щодо врахування громадських інтересів
під час розроблення проектів містобудівної
документації «Детальний план території
в районі провулків Тепличного та Квітневого
в м. Дрогобич» та «Детальний плану території
в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобич»

З метою врахування громадських інтересів при плануванні та забудові територій, організації проведення громадських обговорень та слухань проектів містобудівної документації на місцевому рівні, відповідно до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», згідно порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555, та згідно п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Відділу містобудування та архітектури (І.Петраничу) забезпечити оприлюднення розроблених проектів містобудівної документації «Детальний план території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м.Дрогобичі та «Детальний плану території в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобич» і доступ громадськості до цієї інформації.
2. Провести громадське обговорення проектів містобудівної документації «Детальний план території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м. Дрогобич» та «Детальний плану території в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобич» з 24.01.2018 по 15.02.2018.
3. Провести громадське слухання проектів містобудівної документації «Детальний план території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м. Дрогобич» та «Детальний плану території в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобич» 16.02.2018 о 14.00 в залі засідань міської ради (каб. №49).
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту