№ 502 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3 га по вул. В. Великого, для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону”

08.07.2021 2162

№ 502 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3 га по вул. В. Великого, для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 08.07.2021 року № 502

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
площею 1,3 га по вул. В. Великого,
для продажу права оренди на земельних
торгах у формі електронного аукціону

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розробленого ФОП Ковальчук О. І., для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вулиця В. Великого, кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:015:0118, з метою підготовки для продажу вищезазначеної земельної ділянки шляхом проведення земельних торгів у формі аукціону, керуючись статтями 12, 127, 128, 134 – 138 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,3 га, кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:015:0118, код класифікації згідно класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Держкомзему України № 548 від 23.07.2010 року – 03.15, категорія земель – землі рекреаційного призначення; цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вулиця Володимира Великого.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради вчинити необхідні юридичні дії щодо державної реєстрації речового права на земельну ділянку, зазначену в пункті 1 цього рішення, за Дрогобицькою міською радою Львівської області.
3. Продати право оренди терміном на 3 роки, на земельну ділянку площею 1,3 га на вул. Володимира Великого, кадастровий номер 4610600000:01:015:0118, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15).
4. Затвердити проект договору оренди земельної ділянки, який пропонується укласти з переможцем земельних торгів у формі електронного аукціону.
5. Встановити відповідно до п.5.ст.135, п.6.ст.135, п.5.ст.136, п.31 ст.137 Земельного кодексу України, обов’язкові умови продажу права оренди земельної ділянки, зазначеної в п.3. даного рішення, а саме: до участі в земельних торгах допускаються особи, які разом з необхідними документами подають погоджену виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради ескізну пропозицію щодо забудови земельної ділянки, а також зобов’язати Переможця земельних торгів:
5.1. Відшкодувати Виконавцю торгів кошти на підготовку лоту до продажу в сумі 32 156 грн.74 коп. (Тридцять дві тисячі сто п’ятдесят шість грн. 74 коп.).
5.2 Відшкодувати Виконавцю земельних торгів витрати, пов’язані із організацією та проведенням земельних торгів (аукціону) відповідно до вимог чинного законодавства України.
5.3. Відшкодування витрат Виконавцю земельних торгів на підготовку лоту до продажу та на організацію і проведення торгів здійснюється учасником, що став Переможцем торгів, на підставі окремого договору між Виконавцем торгів та Учасником.
5.4. Влаштувати парковку автомобілів (Додаток до рішення).
5.5. Влаштувати зону вхідної групи (Додаток до рішення).
5.6. Влаштування дитячого та спортивного майданчика зі штучним покриттям площею не менше 2500 кв.м., кінотеатру, забезпечення вуличного освітлення та парко місць у відповідності до ДБН Б.2.2.-12-2019 «Планування та забудова території». Від терміну отримання дозволу на виконання будівельних робіт та фактичний початок будівельних робіт – 12 місяців з моменту придбання лоту на аукціоні.
5.7. Влаштування по периметру парку бігових, велосипедних доріжок (довжиною 1600 м) згідно креслення розпланування №п/п 18 Експлікації майданчиків, будівель та споруд (Додаток до рішення)
6. Вартість робіт, зазначених в пунктах 6.4, 6.5, 6.6, 6.7 цього рішення, порядок їх виконання, загальна вартість та терміни їх проведення, визначаються інвестиційним договором, який переможець земельних торгів у формі електронного аукціону, що набув права оренди земельної ділянки, зазначеної в п. 1 цього рішення, укладає з Дрогобицькою міською радою додатково протягом 30 днів з дня укладення договору оренди землі.
7. У разі невиконання Переможцем вимог, вказаних у п.п. 5, 6 цього рішення протягом 30 днів з дня укладення договору оренди землі, організатор проведення земельних торгів у формі електронного аукціону – Дрогобицька міська рада має право розірвати договір в односторонньому порядку.
8. Стартовий розмір річної орендної плати встановити в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки землі.
9. Встановити значення кроку торгів у розмірі 0,1 % від стартового розміру річної орендної плати на земельну ділянку, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону.
10. Укласти з оператором електронного майданчика ПП “Фірма “СОМГІЗ” (e-somgiz.com) Договір про організацію та проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
11. Уповноважити міського голову Т.Я. Кучму, за результатами проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки, підписати протокол проведення земельних торгів та укласти договір оренди земельної ділянки від імені організатора проведення земельних торгів у формі електронного аукціону – Дрогобицької міської ради.
12. Земельні торги у формі електронного аукціону провести в порядку, визначеному ст.137-139 Земельного Кодексу України.
13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту