№ 519 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій”

08.07.2021 2064

№ 519 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування будівель громадських  та релігійних організацій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Х сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 08.07.2021 року № 519

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування будівель громадських
та релігійних організацій

Розглянувши заяву юридичної особи про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №18 від 02.07.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій:
1.1. Релігійній громаді Української Греко-Католицької Церкви в селі Рихтичі, Дрогобицького району, Львівської області, Церкви св. Преображення Господнього (о. О. Головацький), земельну ділянку орієнтовною площею 4027 кв. м. на вул. В. Великого, с. Рихтичі, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
1.2. Парафії Святого Василія Великого с. Рихтичі, Лішнянського декананату (о. О. Головацький), земельну ділянку орієнтовною площею 1203 кв. м. на вул. Миру, с. Рихтичі, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту