№ 52 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про обмеження допуску на пленарні засідання сесії Дрогобицької міської ради”

05.01.2021 1889

№ 52 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про обмеження допуску на пленарні засідання сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 5 січня 2021 року № 52

Про обмеження допуску на пленарні
засідання сесії Дрогобицької міської ради

У зв’язку із поширенням на території України короно вірусної хвороби СОVІD-19, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236, Законом України ”Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, Законом України ”Про захист населення від інфекційних хвороб”, ст. 26, ст.. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Обмежити допуск на пленарні засідання сесій Дрогобицької міської ради на період дії карантину усіх осіб, крім запрошених осіб, осіб які займались підготовкою питань порядку денного, який розглядається на даному пленарному засіданні та осіб, питання яких розглядається на пленарному засіданні.
2. Доручити відділу діяльності ради здійснювати видачу запрошень з дотриманням виконання пункту 1 цього рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на простійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту