№ 526 Розпорядження міського голови “Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік”

26.09.2016 368

№ 526 Розпорядження міського голови “Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 26 вересня 2016 р. №526-р

Про внесення змін до міського

бюджету м. Дрогобича на 2016 рік

У зв’язку з поверненням Дрогобицьким управлінням ДКСУ  Львівської області без виконання довідок про зміни асигнувань до річного розпису (зміни відповідно до рішення Дрогобицької міської ради від 15 вересня 2016 року № 362), у зв’язку з неможливістю внесення Дрогобицького міського територіального медичного об’єднання до мережі розпорядника коштів міського бюджету м.Дрогобича, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Внести зміни до дохідної та видаткової частин, джерел фінансування загального фонду міського бюджету на 2016 рік за тимчасовою та економічною класифікацією по місяцях та по року згідно з додатками №№1,2.
  2. Фінансовому управлінню (О.Савран) провести відповідні зміни до розпису міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік згідно з додатком №1. Зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2016 рік згідно додатка №2 провести після здійснення заходів щодо реєстрації юридичної особи в органах державної служби та включення до мережі розпорядника коштів міського бюджету Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
  3. Затвердити дане розпорядження на черговій сесії міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                                         Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту