№ 53 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення постійної комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Дрогобицької міської територіальної громади”

16.02.2021 1402

№ 53 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення постійної комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Дрогобицької міської територіальної громади”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.02.2021 № 53

Про створення постійної
комісії з питань визначення
стану зелених насаджень та їх
відновної вартості на території
Дрогобицької міської
територіальної громади

З метою охорони та збереження зелених насаджень, визначення доцільності їх видалення на території Дрогобицької міської територіальної громади, у зв’язку з внесенням змін в структуру виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради, відповідно до ст. 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 № 1045, Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 № 105, керуючись п. п. 7 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Створити постійну комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Дрогобицької міської територіальної громади.
2. Затвердити:
2.1. Положення про постійну комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Дрогобицької міської територіальної громади, згідно з додатком 1.
2.2. Склад постійної комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Дрогобицької міської територіальної громади, згідно з додатком 2.
3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради «Про створення постійної діючої комісії з обстеження зелених насаджень на території м. Дрогобича» від 21.04.2016 № 85, зі змінами, внесеними рішеннями виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 23.11.2017 № 260 та від 18.06.2020 № 133, вважати такими, що втратили чинність.
4. Відповідальність за виконання рішення покласти персонально на кожного із членів постійної комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Дрогобицької міської територіальної громади.
5. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту