№ 532 Розпорядження міського голови “Про створення тимчасової комісії для проведення інвентаризаційного опису наявного майна у приміщенні за адресою: м.Дрогобич, вул.Гончарська,4“

02.10.2017 345

№ 532 Розпорядження міського голови “Про створення тимчасової комісії для  проведення інвентаризаційного опису наявного майна у приміщенні  за адресою: м.Дрогобич, вул.Гончарська,4“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 2 жовтня 2017 р.№532-р

Про створення тимчасової комісії для
проведення інвентаризаційного опису
наявного майна у приміщенні
за адресою: м.Дрогобич, вул.Гончарська,4

У зв’язку з необхідністю проведення інвентаризаційного опису наявного майна у приміщенні за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська,4, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Створити тимчасову комісію для проведення інвентаризаційного опису наявного майна у приміщенні за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська,4, затвердивши її у складі:
– Л.Пелещак – заступника начальника відділу з питань оренди, відділу оренди та приватизації комунального майна, голови комісії.
Членів комісії:
– представника КП «ЖЕО»;
– Г.Гоцької, юрисконсульта КП «Комбінат міського господарства»;
– Я. Якимчука – головного спеціаліста відділу правового забезпечення.
2. Комісії (Л.Пелещак) провести інвентаризаційний опис наявного майна у приміщенні за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська,4 до 06.10.2017 та передати його на зберігання КП «Комбінат міського господарства».
3. КП «Комбінат міського господарства» (А.Янів) прийняти на зберігання описане майно шляхом підписання акту прийому-передачі між даною комісією та відповідальним представником КП «КМГ».
4. Дрогобицький відділ поліції ГУНП у Львівській області (А.Білас) забезпечити присутність працівника поліції за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська,4 на ____:____ год. __________2017.
5. Контроль за виконання даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту