№ 549 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки “

20.12.2016 387

№ 549 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про проведення земельних торгів з продажу права оренди  земельної ділянки “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 20.12.2016 року № 549

Про проведення земельних торгів
з продажу права оренди
земельної ділянки

Розглянувши лист відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Урбан), а також матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно зі ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради затвердити матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель міськземфонду, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах:
1.1. Земельну ділянку площею 0, 2449 га. на вул. Солоний Ставок, кадастровий номер 4610600000:01:024:0186, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради вчинити необхідні дії щодо державної реєстрації земельної ділянки, зазначеної в п. 1 цього рішення.
3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради вчинити необхідні дії щодо державної реєстрації речового права на земельну ділянку, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах.
4. Виставити право оренди, терміном на п’ять років, земельної ділянки площею 0, 2449 га. на вул. Солоний Ставок у м. Дрогобич Львівської області (в межах населеного пункту), кадастровий номер 4610600000:01:024:0186, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення, до продажу на земельних торгах у формі аукціону.
5. Затвердити проект договору оренди земельної ділянки, який пропонується укласти з переможцем земельних торгів у формі аукціону.
6. Уповноважити міського голову Т. Я. Кучму укласти Договір на організацію та проведення земельних торгів у формі аукціону з спеціалізованою організацією – Виконавцем земельних торгів ПП «Фірма «СОМГІЗ» на організацію та проведення земельних торгів у формі аукціону.
7. Встановити, відповідно до п.5.ст.135, п.6.ст.135, п.5.ст.136, п.31 ст.137 Земельного кодексу України, обов’язкові умови продажу права оренди земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, а саме: зобов’язати Переможця земельних торгів:
8.1. Відшкодувати Організатору торгів кошти на підготовку лоту до продажу в сумі, визначеній актом виконаних робіт.
8.2. Відшкодувати Виконавцю земельних торгів витрати, пов’язані із організацією та проведенням земельних торгів (аукціону) відповідно до вимог чинного законодавства України.
8.3. Відшкодування витрат Виконавцю земельних торгів на підготовку лоту до продажу та на організацію і проведення торгів здійснюється учасником, що став Переможцем торгів, на підставі окремого договору між Виконавцем торгів та Учасником.
8.4. Забезпечити передачу інформації про наміри проведення будівельних робіт, які можуть вплинути на визначну світову цінність об’єкта, до Центру всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Дозвіл на проведення земляних робіт отримати у встановленому порядку в центральному органі виконавчої влади, що здійснює державну політику у сфері охорони культурної спадщини.
9. Визнати місце проведення земельних торгів – м. Дрогобич, площа Ринок,1 ( сесійний зал міської ради).
10. Стартовий розмір річної орендної плати встановити на рівні 3% нормативної грошової оцінки землі.
11. Встановити значення кроку торгів у розмірі 0,5% стартової плати на земельну ділянку, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах.
10. Уповноважити Міського голову Т. Я. Кучму, за результатами проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки, підписати протокол проведення земельних торгів та укласти договір оренди земельної ділянки від імені організатора проведення земельних торгів – Дрогобицької міської ради .
11. Виконавцю земельних торгів після отримання документів та матеріалів на лот забезпечити опублікування на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин, а також у друкованих засобах масової інформації оголошення про проведення земельних торгів.
12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту