№ 550 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження передавального акту та Статуту комунального підприємства «Комунальник» Дрогобицької міської ради”

12.08.2021 2315

№ 550 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження передавального акту  та Статуту комунального  підприємства «Комунальник»  Дрогобицької  міської  ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 12.08.2021 року № 550

Про затвердження передавального акту
та Статуту комунального
підприємства «Комунальник»
Дрогобицької міської ради

З метою найбільш повного задоволення громадських потреб в послугах та роботах, а також реалізація соціальних і економічних інтересів Дрогобицької територіальної громади, відповідно до рішення Дрогобицької міської ради від 27.05.2021 р. №376, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 21 від 10.08.2021 року), постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №____ від ____________2021 року), керуючись ст. 78 Господарського кодексу України, ст. 104 – 108 Цивільного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1.Завершити процедуру припинення шляхом перетворення дочірнього підприємства «Комунальник» КП «Комбінат міського господарства(Код ЄДРПОУ 32300117) в комунальне підприємство «Комунальник» Дрогобицької міської ради.
2.Затвердити передавальний акт майна, прав та зобов’язань до комунального підприємства «Комунальник» Дрогобицької міської ради, яке є правонаступником усіх прав та обов’язків дочірнього підприємства «Комунальник» КП «Комбінат міського господарства (додається).
3.Затвердити Статут комунального підприємства «Комунальник» Дрогобицької міської ради (додається).
4.Закріпити майно, згідно передавального акту, за комунальним підприємством «Комунальник» Дрогобицької міської ради на праві господарського відання.
5.Затвердити статутний капітал комунального підприємства «Комунальник» Дрогобицької міської ради в розмірі 1 000 000,00 грн.(один мільйон гривень 00 коп.) та юридичну адресу підприємства: вул. П.Орлика 15, м. Дрогобич, Львівська обл.,82100.
6.Припинити діяльність дочірнього підприємства «Комунальник» КП «Комбінат міського господарства». Реєстрацію комунального підприємства «Комунальник» Дрогобицької міської ради здійснити відповідно до вимог чинного законодавства.
7.Визначити види діяльності відповідно до КВЕД:
38.11 Збирання безпечних відходів (основний);
38.21 Оброблення та видалення безпечних відходів
81.29 Інші види діяльності із прибирання;
16.23 Виробництво інших дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів;
19.20 Виробництво продуктів нафтоперероблення;
23.63 Виробництво бетонних розчинів, готових для використання;
23.70 Різання, оброблення та оздоблення декоративного та будівельного каменю;
42.11 Будівництво доріг і автострад;
49.41 Вантажний автомобільний транспорт.
8.Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала) та постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту