№ 550 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до «Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю» та затвердження складу комісії по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам “

20.12.2016 414

№ 550 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до «Порядку визначення та відшкодування  Дрогобицькій міській раді збитків,  заподіяних внаслідок невикористання  земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про  плату за землю» та затвердження складу комісії   по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 20.12.2016 року № 550

Про внесення змін до «Порядку
визначення та відшкодування
Дрогобицькій міській раді збитків,
заподіяних внаслідок невикористання
земельних ділянок, самовільного зайняття
земельних ділянок та використання земельних
ділянок з порушенням законодавства про
плату за землю» та затвердження складу комісії
по визначенню збитків власникам
землі та землекористувачам

Розглянувши службову записку відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Урбан), згідно з п.1, п.2 ст. 157 Земельного кодексу України, п.1 ст.33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.1993р. № 284 «Про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Внести зміни до пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 26 квітня 2012 року № 603 «Про затвердження «Порядку визначення та відшкодування Дрогобицькій міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю»» та викласти додаток до нього в редакції згідно з додатком №1.
2. Скасувати рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради №423 від 25.10.2011р. «Про затвердження складу комісії по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам».
3. Затвердити склад комісії по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам у складі згідно з додатком №2.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту