№ 552р Розпорядження міського голови «Про створення робочої групи з впровадження управління на основі даних в Дрогобицькій міській територіальній громаді»

15.09.2023 4309

№ 552р Розпорядження міського голови «Про створення робочої групи з впровадження управління на основі даних  в Дрогобицькій міській територіальній громаді»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 15.09.2023 № 552-р

Про створення робочої групи з
впровадження управління на основі даних
в Дрогобицькій міській територіальній громаді

З метою впровадження управління на основі даних в Дрогобицькій міській територіальній громаді, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Створити робочу групу з впровадження управління на основі даних Дрогобицькій міській територіальній громаді та затвердити її склад згідно з додатком.
2. Зобов’язати робочу групу розробити План впровадження управління на основі даних в Дрогобицькій міській територіальній громаді.
Термін виконання: до 01 листопада 2023 року.
3. Винести План впровадження управління на основі даних в Дрогобицькій міській територіальній громаді на обговорення структурними підрозділами Дрогобицької міської ради.
Термін виконання: до 01 грудня 2023 року.
4. Подати План впровадження управління на основі даних в Дрогобицькій міській територіальній громаді на затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
Термін виконання: до 31 грудня 2023 року.
5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту