№ 553 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону”

12.08.2021 2304

№ 553 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення  електронного аукціону”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 12.08.2021 року № 553

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, беручи до уваги службову записку старости м. Стебника, с. Болехівці, с. Нове Село Т. Городиського, звернення фізичної особи Ліснянської Н. Б., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 12 від 05.08.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, нежитлові приміщення згідно з додатком № 1.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. здійснення приватизації шляхом електронного аукціону нежитлових приміщень згідно з додатком № 1;
2.2. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності, які включені до переліку об’єктів, що підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432;
2.3. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продажем об’єктів комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаних вище об`єктів в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за Дрогобицькою міською територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту