№ 554 Розпорядження міського голови “Про утворення Координаційної ради з питань реалізації пілотного проекту «Відповідальність починається з мене»”

10.10.2016 372

№ 554 Розпорядження міського голови “Про утворення Координаційної ради  з питань реалізації пілотного проекту  «Відповідальність починається з мене»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Від 10 жовтня 2016 р № 554-р

Про утворення Координаційної ради

з питань реалізації пілотного проекту

«Відповідальність починається з мене»

З метою  реалізації заходів щодо запобігання та профілактики алкоголізму і наркоманії серед дітей та підлітків , забезпечення можливостей для дітей та молоді використовувати свій вільний час для формування здорового способу життя, занять фізичною культурою, спортом, творчою діяльністю, на виконання листа № 5/22-6123/0/2-16-20 від 17.08.2016 «Щодо реалізації пілотного проекту «Відповідальність починається з мене»  керуючись п. 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Cтворити при відділі молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Координаційну раду з питань реалізації пілотного проекту «Відповідальність починається з мене».
  2. Затвердити Положення  про Координаційну  раду з питань реалізації пілотного проекту «Відповідальність починається з мене» згідно з додатком № 1(додається).
  3. Затвердити Склад Координаційної ради згідно з додатком №2 (додається).
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань О.Дукаса.

Міський голова                                                                                      Т.Кучма

Переглянути додаток 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту