№ 554 Розпорядження міського голови “Про знесення дерев“

20.11.2018 435

№ 554 Розпорядження міського голови “Про знесення дерев“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 20.11.2018 № 554 – р

Про знесення дерев

Розглянувши звернення депутатів Дрогобицької міської ради, численні звернення мешканців міста про надання дозволу на знесення та кронування дерев, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від І серпня 2006 №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунальної о господарства України №105 від 10.04.2006 «Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України» та керуючись п.20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Дозволити КІІ «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О. Май дашок), зрізати одне дерево (береза) на вул. С.Стрільців, 26; одне дерево (ялина) на вул. Шевченка, 1; одне дерево (черешня) на вул. В. Великого, 24; одне дерево (тополя) та кущі на вул. В. Великого, 22; кущів на вул. В. Великого, 52 та провести кронування: тринадцяти дерев на вул. В.Великого, 2; двох дерев на вул. Шептицького, 18; дванадцяти дерев в сквері поруч головного корпусу ДДПУ ім. Франка; двох дерев на пров. Кн. Ольги, 12; одного дерева на вул. Св. Юра, 40; семи дерев на вул. Каменярській; одного дерева на вул. В. Великого, 56; одного дерева на вул. Шевченка, 31; одного дерева на вул. Мазепи, 20; п’яти дерев па вул Грушсвського. 10е); одного дерева на вул. Вориславська, 47; двох дерев (горіх, верба) на вул. В. Великого, 24; одного дерева на вул. Стрийській, 55; чотирьох дерев на вул. Стуса, 1; чотирьох дерев на вул. В. Великого, 66.
2. Знесені зелені насадження передати як технологічну деревину або дерева на зберігання КІІ «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (О. Майдашок) оцінити і оприбуткувати на склад.
3. Організації, якій надано дозвіл на знесення дерев, провести благоустрій з видалення коренів та з підсипки грунту.
4. Зрізані гілки дерев (кущів) повинні бути вивезені з місця проведення робіт по зрізці га/чи кронуваншо зелених насаджень в одноденний термін.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Гсрмаиа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту