№ 554 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону)”

12.08.2021 2296

№ 554 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності  Дрогобицької міської територіальної громади,  які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронних торгів (аукціону)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 12.08.2021 року № 554

Про включення в перелік
об’єктів комунальної власності
Дрогобицької міської територіальної громади,
які підлягають продажу на конкурентних засадах
шляхом проведення електронних торгів (аукціону)

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги службову записку управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 11 від 03.06.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України Законом України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:
1. Включити в перелік об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 9, площею 23,2 м. кв.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. здійснення приватизації шляхом електронного аукціону нежитлового приміщення площею 23,2 кв. м., яке знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 9;
2.2. оприлюднення переліку об’єктів комунальної власності, які включені до переліку об’єктів, що підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону, згідно з вимогами Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432;
2.3. вчинення усіх необхідних дій, пов’язаних з продажем об’єкту комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону у порядку, визначеному чинним законодавством України.
3. Визнати такими, що втратили чинність рішення сесії Дрогобицької міської ради № 2583 від 17.09.2020 року «Про включення в перелік об»єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом (способом) викупу», п. 2. рішення Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради № 153 від 18.06.2020 р. «Про надання дозволу на проведення невід»ємних покращень орендованого нежитлового приміщення».
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту