№ 558 Розпорядження міського голови “Про утримання і прибирання доріг у м. Дрогобичі в зимовий період 2018-2019рр.“

21.11.2018 515

№ 558 Розпорядження міського голови “Про утримання і прибирання доріг  у м. Дрогобичі в зимовий період 2018-2019рр.“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 21.11.2018 № 558 – р

Про утримання і прибирання доріг
у м. Дрогобичі в зимовий період 2018-2019рр.

З метою забезпечення стабільного та безаварійного руху автотранспортних засобів на вулицях міста, своєчасного і якісного прибирання доріг від снігу і снігових заметів, боротьби з ожеледицею, а також підтримання вулично-шляхової мережі в належному стані на час зимового періоду 2017-2018р р., керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1. Встановити чергування спеціальної техніки, механізмів та особового складу КП “Комбінат міського господарства” з 21 листопада 2018 року по 1 квітня 2019 року.
2. Відповідальність за належне утримання доріг, прибирання та їх очистку від снігу покласти на директора КП “Комбінат міського господарства41.
3. КП “Комбінат міського господарства”:
3.1. Організувати цілодобове чергування водіїв екскаватора та піскорозкидувача, включаючи вихідні і святкові дні.
3.2. Забезпечити десятиденний запас паливо-мастильних матеріалів для снігоприбиральної техніки та запас піскосуміші для посипання доріг, тротуарів та площ міста в дні ожеледиці.
3.3. У разі несприятливих та складних погодних умов організувати додаткову роботу наявної спеціальної комунальної техніки, в тому числі грейдера, піскорозкидувача, поливо-миючої машини та екскаватора по окремому письмовому розпорядженню департаменту міського господарства.
3.4. Надати в департамент міського господарства копії наказів по підприємству з зазначенням відповідальної особи за своєчасне виділення механізмів для очистки вулиць від снігу, графіки чергувань водіїв комунальної спецтехніки, домашні адреси, телефони до 30 листопада 2018 року.
3.5. У разі покращення погодних умов за письмовим дорученням департаменту міського господарства припиняти чергування водіїв екскаватора та піскорозкидувача.
4. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) проводити оплату фактично виконаних робіт за кошти, що виділені з міського бюджету.
5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на директора департаменту міського господарства Р.Москалика

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту