№ 559 Розпорядження міського голови “Про організацію проведення щотижневих понеділкових нарад“

21.11.2018 760

№ 559 Розпорядження міського голови “Про організацію проведення  щотижневих понеділкових нарад“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 21.11.2018 № 559 – р

Про організацію проведення
щотижневих понеділкових нарад

З метою удосконалення організації роботи керівництва міської ради та її виконавчого комітету, керуючись пп.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Організаційному відділу виконкому міської ради (І.Кушнір):
1.1. Забезпечити присутність на щотижневих понеділкових нарадах: заступників міського голови, секретаря міської ради, радників міського голови, керівників: департаменту міського господарства, фінансового управління, організаційного відділу (у повному складі), відділу бухгалтерського обліку та звітності, відділу інформаційних технологій та аналізу, відділу економіки, відділу правового забезпечення, загального відділу, відділу культури та мистецтв, відділу охорони здоров’я, відділу освіти та КП «Муніципальна варта».
1.2. Щочетверга формувати перелік питань на чергову нараду, погоджений з міським головою.
1.3. Два рази на місяць організовувати наради з керівниками комунальних підприємств, а саме: КП «Дрогобичводоканал», КП «Дрогобичтеплоенерго», КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання», КП «Комбінат міського господарства».
2. Керівникам структурних підрозділів, комунальних підприємств подавати щопонеділка інформації та бути готовими доповідати з питань затверджених для розгляду на щотижневій нараді.
3. Загальному відділу виконкому міської ради (Н.Бермес) забезпечити ведення протоколів нарад та оформлення відповідних доручень. Щотижнево подавати інформацію про виконання доручень міського голови та заступників міського голови.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В. Коцюбу.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту