№ 567 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах, земельної ділянки на вул. П. Орлика”

12.08.2021 2318

№ 567 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік земельних ділянок, що  підлягають продажу на  земельних торгах,  земельної ділянки на вул. П. Орлика”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 12.08.2021 року № 567

Про включення в перелік
земельних ділянок, що
підлягають продажу на
земельних торгах,
земельної ділянки
на вул. П. Орлика

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, лист відділу містобудування та архітектури від 05.08.2021 року № 256, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 21 від 06.08.2021 р.), керуючись ст. 134-138 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити в перелік земельних ділянок, що підлягають продажу на земельних торгах, земельну ділянку:
1.1. Земельну ділянку орієнтовною площею 10580 кв.м. на вул. П. Орлика (згідно зі схем-планом), з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, з метою підготовки лоту до продажу на земельних торгах.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту для проведення земельних торгів.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту