№ 568 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника”

31.01.2017 330

№ 568 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 31.01.2017 року № 568

Про затвердження Програми про персональні
стипендії міського голови в галузі освіти
та культури для обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника

З метою позитивного спрямування основних концептуальних тенденцій духовного, культурного та соціально-економічного розвитку міст Дрогобича та Стебника, на виконання програми «Персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей» на 2017 рік, розробленої на основі Указу Президента України від 8 лютого 2001 р. № 78/2002, керуючись п. 22.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 28 від 13.01. 2017 р.) міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника та склад комісії з визначення кандидатів на призначення персональних стипендій міського голови згідно з додатками 1, 2, 3.
2.Виконання цього рішення покласти на начальника відділу освіти П.Сушка.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту