№ 570 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про забезпечення дітей учасників АТО та дітей, батьки яких загинули під час Революції Гідності безкоштовним харчуванням у дитячих дошкільних установах та школах міст Дрогобича та Стебника на 2017 рік”

31.01.2017 360

№ 570 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про забезпечення дітей учасників АТО та дітей,  батьки яких загинули під час Революції Гідності безкоштовним харчуванням у дитячих дошкільних  установах та школах  міст Дрогобича та Стебника  на 2017 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХVII сесія VII скликання
Р І Ш Е Н Н Я

Від 31.01. 2017 № 570

Про забезпечення дітей учасників АТО та дітей,
батьки яких загинули під час Революції Гідності
безкоштовним харчуванням у дитячих дошкільних
установах та школах міст Дрогобича та Стебника
на 2017 рік

З метою надання допомоги та підтримки учасників антитерористичної операції (АТО) та членів їх сімей, членів сімей, загиблих під час Революції Гідності (період з 19 по 21 лютого 2014 року) – мешканців міста Дрогобича, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 12.01.2017 № 31), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Відділу освіти забезпечити дітей учасників антитерористичної операції (АТО) та дітей, батьки яких загинули під час Революції Гідності безкоштовним харчуванням у дитячих дошкільних установах та школах міст Дрогобича та Стебника протягом 2017 року.
2. Фінансовому управлінню забезпечити виділення коштів на фінансування витрат в межах коштів , передбачених бюджетом на 2017 рік.
3. Контроль за за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії ради з питань бюджету , планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту