№ 571 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

09.09.2021 2415

№ 571 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 571

Про затвердження порядку денного
ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік.
2.2. Про Прогноз бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
2.3. Про внесення змін до рішення сесії від 22.01.2021 року № 66 «Про затвердження Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Дрогобичем на 2021 рік».
2.4. Про внесення змін до рішення сесії від 22.01.2021 року № 67 «Про затвердження Програми з міжнародного і транскордонного співробітництва та європейської інтеграції міста Дрогобича на 2021 рік»
2.5. Про затвердження Програми ”Забезпечення надійного та безперебійного функціонування підприємства, з метою висвітлення інформації щодо життєдіяльності Дрогобицької міської територіальної громади комунальним підприємством “Дрогобицьке регіональне радіомовлення ”Франкова земля” на 2021 рік”
3. Питання правового характеру.
3.1. Про створення комунального підприємства «Комунальне фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради.
3.2. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради № 1211 від 20.12.2013 «Про ліквідацію Міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
3.3. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік» №13 від 10.12.2020р.
3.4. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021№57 «Про затвердження Положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради».
4. Земельні питання.
4.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін в рішення Дрогобицької міської ради, у наданні в оренду земельних ділянок, у затвердженні метеріалів з виготовлення проектів землеустрою, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною їх цільового призначення, у включенні в перелік для продажу земельні ділянки несільськогосподарського призначення, у наданні згоди на розроблення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, у включенні в перелік для продажу та оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення на земельних торгах шляхом аукціону, у наданні дозволу із зміною цільового призначення земельних ділянок, у звільненні від сплати земельного податку, у виділенні земельної ділянки для спорудження пам’ятного знаку.
4.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
4.3. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
4.4. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради від 12.08.2021 року № 563.
4.5. Про припинення права оренди земельної ділянки та включення земельної ділянки в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах.
4.6. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельних ділянок.
4.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів та передачу в оренду земельних ділянок.
4.8. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка.
4.9. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
4.10. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
4.11. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
4.12. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
4.13. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність.
4.14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення земельної ділянки площею 7,2796 га на території с. Медвежа, для продажу права оренди на земельних торгах.
4.15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 10 га на території с. Медвежа, для продажу права оренди на земельних торгах.
4.16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
4.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Парковій.
4.18. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
4.19. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва.
4.20. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів.
4.21. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
4.22. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
4.23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
4.24. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
4.25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомо майна.
4.26. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
4.27. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
4.28. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах, та надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
4.29. Про надання в оренду земельних ділянок.
4.30. Про надання в оренду земельної ділянки та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
5. Питання культури, освіти.
5.1. Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича”
5.2. Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича”
5.3. Про внесення змін до рішення сесії від 05.09.2018 року № 1340 “Про спорудження меморіального комплексу Борцям за Самостійну Україну”
6. Питання оренди, приватизації та передачі комунального майна
6.1. Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: с. Рихтичі, вул. Дрогобицька, 3.
6.2. Про передачу на баланс Управління майна громади нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського, 1.
6.3. Про затвердження умов передачі в оренду об»єкту комунальної власності шляхом проведення електронного аукціону.
6.4. Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, що перебувають на балансі управління культури та розвитку туризму.
6.5. Про включення в перелік першого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
6.6. Про включення в перелік другого типу об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та надання дозволу
на укладення договору оренди.
6.7. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності Дрогобицької міської територіальної громади.
6.8. Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади.
6.9. Про продовження дії договорів оренди нежитлових приміщень шляхом проведення аукціону.
6.10. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей та приміщень.
6.11. Про надання дозволу Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на повернення коштів.
6.12. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
6.13. Про прийняття на баланс виконавчого комітету Дрогобицької міської ради комп»ютерного обладнання з балансу Львівської обласної державної адміністрації з державної у комунальну власність.
7. Про внесення змін до персонального складу постійних комісій Дрогобицької міської ради восьмого скликання.
8. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 05.03.2021 № 170 “Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності”.
9. Питання житлово – комунального господарства, будівництва та
архітектури.
9.1. Про затвердження місцевої Програми масштабного заліснення Дрогобицької міської територіальної громади на 2022-2025 рр.
9.2. Про надання дозволу КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на укладання договорів на постачання природного газу та переведення боргу КП «Стебниктеплоенерго» ДМР перед НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз» на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР.
9.3. Про надання дозволу КП «Стебниктеплоенерго» ДМР на укладання договорів на постачання природного газу та переведення боргу перед НАК «Нафтогаз України» та АТ «Львівгаз» на КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР.
9.4. Про прийняття об’єктів благоустрою комунальної власності м. Стебник на баланс комунального підприємства «Комунальник» Дрогобицької міської ради.
9.5. Про надання дозволу на безоплатне прийняття об’єкта права державної власності у власність територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради інженерної інфраструктури водопровідно – каналізаційного господарства
9.6. Про повернення субвенції отриманої для закупівлі спеціалізованої комунальноїх техніки для комунального підприємства “Служба муніципального управління” Дрогобицької міської ради та комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго” Дрогобицької міської ради на умовах фінансового лізингу на 2021 – 2026 роки до державного бюджету.
10. Про звернення депутатів Дрогобицької міської ради до Голови Верховної Ради України та Прем’єр – Міністра України щодо ситуації яка склалася на ПАТ “Стебницьке гірничо – хімічне підприємство “Полімінерал”
11. Про встановлення пам’ятної таблиці.
12. Різне.

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту