№ 571 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2017 році».”

31.01.2017 337

№ 571 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  міської цільової  програми «Підготовка та проведення  загальноміських заходів відділу культури  та мистецтв виконавчих органів  Дрогобицької міської ради у 2017 році».”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 31 січня 2017 року № 571

Про затвердження міської цільової
програми «Підготовка та проведення
загальноміських заходів відділу культури
та мистецтв виконавчих органів
Дрогобицької міської ради у 2017 році».

З метою закріплення основних позитивних тенденцій соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника, створення належних умов для популяризації кращих зразків української і світової культури, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 20.12.2016 № 527 «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2017 рік», враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 31 від 12.01.2017 р.) і освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 28 від 13.01.2017р.), керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити міську цільову програму «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2017 році» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів затверджених відділу культури та мистецтв.
3. Виконання цього рішення покласти на начальника відділу культури та мистецтв О.Яводчака.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму та інформації» (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту