№ 571-р Розпорядження міського голови “Про створення тимчасової комісії для огляду об’єкту нерухомого майна та земельної ділянки за адресою м. Стебник, вул. Грушевського, 1”

20.07.2021 2658

№ 571-р Розпорядження міського голови “Про створення тимчасової комісії для огляду об’єкту нерухомого майна та земельної ділянки за адресою м. Стебник, вул. Грушевського, 1”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 20.07.2021 №571-р

Про створення тимчасової комісії для
огляду об’єкту нерухомого майна
та земельної ділянки за адресою
м. Стебник, вул. Грушевського, 1

Враховуючи доручення міського голови від 19 липня 2021 року №111, враховуючи службову записку відділу державного архітектурно-будівельного контролю №181 від 19.07.2021, у зв’язку з необхідністю встановлення законності здійснення робіт та законності користування земельною ділянкою на якій розміщений об’єкт нерухомого майна за адресою м. Стебник, вул. Грушевського,1 , керуючись п. 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Створити тимчасову комісію для огляду об’єкту нерухомого майна та земельної ділянки за адресою м. Стебник, вул. Грушевського,1, затвердивши її у наступному складі:
A.Гритчак — голова комісії, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконкому Дрогобицької міської ради Львівської області.
Члени комісії:
О. Сторонський – головний спеціаліст відділу земельних питань управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області;
М. Комар – головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
B. Климків – начальник відділу безпеки та контролю Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради Львівської області;
І. Мошовський- головний спеціаліст, інспектор відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконкому Дрогобицької міської ради Львівської області.
2. Комісії здійснити огляд об’єкту нерухомого майна та земельної ділянки, встановити законність здійснення робіт та законність користування земельною ділянкою на якій розміщений об’єкт нерухомого майна за адресою м. Стебник, вул.Грушевського, 1 та надати відповідні висновки та рекомендації до 23.07.2021 р.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту