№ 572 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на передачу об’єкта права державної власності і прийняття у власність територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради інженерної інфраструктури водопровідно-каналізаційного господарства”

09.09.2021 2342

№ 572 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на передачу об’єкта права державної власності і  прийняття у власність територіальної  громади в особі Дрогобицької міської  ради інженерної  інфраструктури  водопровідно-каналізаційного господарства”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХIII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 09.09.2021 року № 572

Про надання дозволу на передачу
об’єкта права державної власності і
прийняття у власність територіальної
громади в особі Дрогобицької міської
ради інженерної інфраструктури
водопровідно-каналізаційного господарства

Враховуючи лист Львівської обласної державної адміністрації від 17.06.2021 р. №5/19-6739/0/2-21/1-15, з метою покращення екологічної, санітарно-епідеміологічної ситуації в м. Дрогобич, у відповідності до Закону України» «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл на безоплатне прийняття в комунальну власність територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради об’єкт незавершеного будівництва «Перенесення магістрального водогону «Гірне-Дрогобич» з фактичними витратами.
2. Рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради створити комісію по передачі з державної власності і прийняттю у комунальну власність територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради об’єкт незавершеного будівництва «Перенесення магістрального водогону «Гірне-Дрогобич».
3. Виконання цього рішення покласти на директора департаменту міського господарства (Р. Пошивака).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Секретар міської ради О.Каракевич

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту