№ 576-р Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області»”

21.07.2021 2436

№ 576-р Розпорядження міського голови “Про проведення громадського слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації  «Детальний план території земельної ділянки  для обслуговування нежитлових будівель, яка   знаходиться за межами населеного пункту  с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 21.07.2021 № 576-р

Про проведення громадського слухання
щодо врахування громадських інтересів
під час розроблення проекту містобудівної документації
«Детальний план території земельної ділянки
для обслуговування нежитлових будівель, яка
знаходиться за межами населеного пункту
с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області»

З метою врахування громадських інтересів при плануванні та забудові територій, організацій проведення проведення громадських обговорень та слухань щодо проекту містобудівної документації на місцевому рівні, та звіту про стратегічну екологічну оцінку, відповідно до ст..21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», розпорядження Дрогобицької районної державної адміністрації від 17.05.2021 № 91 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території» керуючись Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженим постановою кабінету Міністрів від 25.05.2011 №555 та п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І.Петранич):
1.1. Забезпечити оприлюднення розробленого проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Михайлевичі Дрогобицького району Львівської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку даного проекту з вільним доступом громадськості до документації.
1.2. Провести громадське обговорення проекту містобудівної документації та звіту СЕО зазначених в пункті 1.1. з 22.07.2021 по 23.08.2021.
1.3. Провести громадське слухання щодо проекту містобудівної документації та звіту СЕО зазначених в пункті 1.1. 25.08.2021 о 16.00 в сесійній залі Дрогобицької міської ради (№222).
2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту