№ 579 Розпорядження міського голови “Про затвердження Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, у тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та затвердження плану заходів щодо її реалізації у мм.Дрогобичі і Стебнику“

24.10.2017 356

№ 579 Розпорядження міського голови “Про затвердження Стратегії забезпечення  сталої відповіді на епідемії туберкульозу,  у тому числі хіміорезистентного,  та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та затвердження плану заходів щодо її реалізації у мм.Дрогобичі і Стебнику“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 24 жовтня 2017р. № 579-р

Про затвердження Стратегії забезпечення
сталої відповіді на епідемії туберкульозу,
у тому числі хіміорезистентного,
та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року
та затвердження плану заходів
щодо її реалізації у мм.Дрогобичі і Стебнику

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року № 248-р «Про схвалення Стратегії забезпечення сталої відповіді на
епідемії туберкульозу, у тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та затвердження плану заходів щодо її реалізації» та розпорядження голови облдержадміністрації від 12.06.2017 № 509/0/5-17 «Про створення робочої групи з розробки Плану заходів з реалізації Урядової стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, в тому числі хіміорезистентного, наркоманії, ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року та заходів перехідного періоду щодо переведення фінансування з Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією на місцевий бюджет у Львівській області», розпорядження голови облдержадміністрації від 12.19.2017 № 882/0/5-17, керуючись п.20 ч. 4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити Стратегію забезпечення сталої відповіді на епідемії
туберкульозу, у тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на
період до 2020 року (далі – Стратегія) згідно з додатком 1.
2. Затвердити склад Координаційної ради з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам згідно з додатком 2.
3. Затвердити план заходів щодо реалізації Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу, у тому числі хіміорезистентного, та ВІЛ-інфекції/СНІДу на період до 2020 року у мм. Дрогобичі і Стебнику (далі – План заходів) згідно з додатком 3.
4. Управління праці та соціального захисту населення (І.Терлецький) та відділу освіти (П. Сушко) подавати щороку до 15 січня відділу охорони здоров’я інформацію про стан виконання Плану заходів.
5. Відділу охорони здоров’я (В.Чуба) забезпечити щорічне подання до департаменту охорони здоров’я Львівської обласної держадміністрації звіту про хід виконання Стратегії.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань В.Качмар.

Заступник міського голови з
гуманітарних та соціальних питань В.Качмар

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту