№ 580 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про надання дозволу на передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати”

31.01.2017 444

№ 580 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про надання дозволу на передачу в оренду нежитлових приміщень та  встановлення розміру орендної плати”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 31.01.2017 року № 580

Про надання дозволу на передачу
в оренду нежитлових приміщень та
встановлення розміру орендної плати

Розглянувши клопотання начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 30.01. 2017 року № 33), постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 31 від 31.01.2017р.) керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна”, згідно зі ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати в оренду нежитлові приміщення шкіл м. Дрогобича (харчоблоків) згідно з додатком, що знаходиться на балансі відділу освіти, фізичним та юридичним особам, які будуть надавати послуги шкільного гарячого харчування на термін з 30.01.2017 року по 31.12.2017 року згідно з додатком.
1.1. Розрахунок орендної плати для фізичних та юридичних осіб здійснювати у розмірі 1грн. в т.ч. ПДВ за 1 кв.м. в місяць на період з 30.01.2017р. по 31.12.2017року.
2. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р.Урбан), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту