№ 584-р Розпорядження міського голови “Про продовження роботи Дрогобицького центру вакцинації населення”

22.07.2021 2603

№ 584-р Розпорядження міського голови “Про продовження роботи Дрогобицького центру вакцинації населення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 21.07.2021 №584-р

Про продовження роботи Дрогобицького
центру вакцинації населення

З метою реалізації конституційного права громадян на охорону здоров’я, медичну допомогу та медичне страхування відповідно до ст.49 Конституції України, на виконання Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період до 31.12.2021 р. (розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.04.2021 №340), наказу МОЗ України від 09.02.2021 р. №213 «Про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках», усного доручення голови Львівської обласної державної адміністрації, керуючись п.20. ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1 .Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (І.Чава), Дрогобицькому центру культури та мистецтв «Каменяр» (І.Сех) :
1.1. Від 22.07.2021р. забезпечити постійну організацію роботи Дрогобицького центру культури та мистецтв «Каменяр», по буднях та у вихідні дні, в будівлі центру культури та мистецтв «Каменяр», що знаходиться за адресою м.Дрогобич вул. 22 Січня, буд.28, розгорнути Дрогобицький центр вакцинації населення.
1.2. Забезпечити Дрогобицький центр вакцинації населення необхідними меблями та холодовим обладнанням, доступом до швидкісного інтернету (не менше 100 Мб/с) та електроживленням.
1.3. Забезпечити чергування технічного персоналу на час роботи Дрогобицького центру вакцинації населення.
1.4. Оплату праці всього задіяного в роботі Дрогобицького центру вакцинації населення технічного персоналу провести за основним місцем праці у відповідності до вимог чинного законодавства.
2. Начальнику управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій Дрогобицької міської ради З.Кваснію провести всебічне висвітлення інформації щодо початку п’ятого етапу вакцинальної кампанії, оновленого графіку роботи Дрогобицького центру вакцинації населення, та наявності нової вакцини «Спайквакс» (Модерна).
3. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуба), в.о. директора КНП “Дрогобицька районна лікарня Дрогобицької міської ради В.Валюху, головному лікарю КНП
“Дрогобицька міська поліклініка” Дрогобицької міської ради Ю.Гончаренко, директору КНП “Стебницька міська лікарня” Дрогобицької міської ради Н.Стецик:
3.1. Здійснювати координацію щодо черговості вакцинації бригадами КНП “Дрогобицька районна лікарня” Дрогобицької міської ради, КНГІ “Дрогобицька міська поліклініка” Дрогобицької міської ради, КНП “Стебницька міська лікарня” Дрогобицької міської ради в Дрогобицькому центрі вакцинації населення.
3.2. Забезпечити наявність необхідної кількості вакцини «Коронавак», «Спайквакс» (Модерна), при потребі замовити в ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» та поставляти необхідну кількість вакцини.
3.3. Організувати роботу вакцинальних бригад Дрогобицького центру вакцинації населення у робочі та вихідні дні силами КНП “Дрогобицька районна лікарня” Дрогобицької міської ради, КНП “Дрогобицька міська поліклініка” Дрогобицької міської ради, та КНП “Стебницька міська лікарня” Дрогобицької міської ради.
3.4. Забезпечити Дрогобицький центр вакцинації населення необхідним медичним інвентарем та обладнанням, засобами індивідуального захисту, деззасобами, холодовим обладнанням, комп’ютерним обладнанням та канцелярськими знаряддями тощо (у відповідності до рекомендацій для створення Центрів вакцинації населення).
3.5. Здійснювати на базі Центру вакцинації населення вакцинацію всіх бажаючих осіб, що досягли повноліття, згідно п’ятого етап> вакцинації.
3.6. Оплату праці всього задіяного в роботі Дрогобицького центру вакцинації населення медичного персоналу провести за основним місцем праці у відповідності до вимог чинного законодавства. ^
3.7 Провести висвітлення інформації на офіційних вебсайтах закладів охорони здоров’я та у соціальних мережах щодо початку п’ятого етапу вакцинальної кампанії, оновленого графіку роботи Дрогобицькою центру вакцинації населення, та наявності нової вакцини «Спайквакс» (Модерна).
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту