№ 586 Розпорядження міського голови “Про проведення інспекційного відвідування“

04.12.2018 396

№ 586 Розпорядження міського голови “Про проведення інспекційного відвідування“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 4 грудня 2018 р.№586-р

Про проведення інспекційного відвідування

Відповідно до ст. 34 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ” в частині здійснення на відповідних територіях контролю за додержанням законодавства про працю; Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року №295 ( далі Порядок) та порядку повідомної реєстрації інспекційних відвідувань та рішень інспектора праці про відвідування роботодавця, затвердженого наказом Державної служби України з питань праці від 22.06.2017 №76, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Завідувачу сектору з питань праці інспектору праці Дрогобицької міської ради Яцуляк Г.В., головному спеціалісту інспектору праці Маланяк І.М. на підставі п.6 Порядку в термін з 06 грудня до 14 грудня 2018 року провести інспекційне відвідування на предмет додержання вимог законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці в приватному підприємстві «Боровик» .
2. Завідувачу сектору з питань праці Яцуляк Г.В. підготувати направлення на проведення інспекційного відвідування,забезпечити видачу та реєстрацію документів, необхідних для проведення інспекційного відвідування.
3. Завідувачу сектору з питань праці Яцуляк Г.В. не пізніше 3-х днів після завершення інспекційного відвідування передати матеріали мені на розгляд .
4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту