№ 589 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна”

17.02.2017 368

№ 589 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 17 лютого 2017 року № 589

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктом
нерухомого майна

Розглянувши клопотання фізичної та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи №48 від 27 грудня 2016 року, №49 від 4 січня 2017 року, №50 від 12 січня 2017 року), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення:
1.1. Марич Світлані Вікторівні, прож. на вул. Зеленій, 25А с. Новий Кропивник, земельну ділянку орієнтовною площею 136 кв. м. на вул. Л. Українки, 56, для обслуговування нежитлового приміщення.
2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування церкви:
2.1. Релігійній громаді УГКЦ парафії Святого Великомученика Юрія у м. Дрогобичі Львівської області (о. Є. Ладика), земельну ділянку орієнтовною площею 1220 кв. м. на вул. Братів Кіцилів, для обслуговування церкви.
3. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення та обслуговування комплектної трансформаторної підстанції:
3.1. ПАТ «Львівобленерго» (Р. Мірзаєв), земельну ділянку орієнтовною площею 0,0062 га. на вул. Війтівська Гора, для встановлення та обслуговування комплектної трансформаторної підстанції.
4. Фізичній та юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту