№ 590 Розпорядження міського голови “Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2018 рік“

07.12.2018 374

№ 590 Розпорядження міського голови “Про внесення змін до міського бюджету  м. Дрогобича на 2018 рік“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 7 грудня 2018 р.№590-р

Про внесення змін до міського бюджету
м. Дрогобича на 2018 рік

Розглянувши листи головних розпорядників коштів щодо необхідності внесення змін до затверджених призначень, враховуючи лист голови комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради Б. Гагалюка щодо погодження комісією (протокол №48 від 05Л2.2018) внесення змін до Переліку заходів, а саме, внести зміни в назву заходу №3 та викласти його у такій редакції:
«Оплата послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів в тому числі погашення поворотної фінансової допомоги, виданої КП «Комбінат міського господарства» на оплату додаткових послуг з транспортування і захоронення твердих побутових відходів, що виникли внаслідок блокування міського сміттєзвалища в с. Брониця та кредиторської заборгованості за вивезення та захоронення ТПВ», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 1 2 3 4
1. Внести зміни до дохідної та видаткової частин загального фонду міського бюджету м. Дрогобича на 2018 рік по місяцях та по року згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) провести відповідні зміни до розпису міського бюджету м. Дрогобича на 2018 рік.
3. Затвердити дане розпорядження на черговій сесії міської ради.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту