№ 591-р Розпорядження міського голови “Про проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці»”

23.07.2021 2530

№ 591-р Розпорядження міського голови “Про проведення профілактичних заходів (рейдів)  «Діти вулиці»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 23.07.2021 № 591-р

Про проведення профілактичних заходів (рейдів)
«Діти вулиці»

З метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, застосування ефективних форм їх соціальної підтримки, профілактики правопорушень серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності, жебракування та результативності проведення профілактичного заходу (рейду) «Діти вулиці», відповідно до Закону України від 21.01.2010 №11 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 26.06.2009р. № 2255 „Про затвердження форми Звіту за результатами проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», на виконання наказу служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації від 10.07.2009 №52 «Про затвердження форми звіту за результатами проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», Закону України від 16.05.2013 № 243-VII керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Утворити рейдову групу у складі:
Якима І.С.- начальника відділу-служби у справах дітей.
Костик М.П. – головного спеціаліста відділу-служби у справах дітей.
Павлюх М. – інспектора ювенальної превенції Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Заблоцького А.В. – головного спеціаліста відділу освіти.
Юзефович І.І. – головного спеціаліста відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
2. Провести протягом ІIІ кварталу 2021 року профілактичні рейди «Діти вулиці».
3. Начальнику Дрогобицького районного відділу поліції ГУ НП у Львівській області В. Петрику виділити оперативну групу для проведення профілактичного рейду «Діти вулиці» та вжиття заходів щодо правопорушень.
4. Відділу-службі у справах дітей ( І. Якиму):
4.1. Забезпечити організацію та проведення профілактичних заходів (рейдів) «Діти вулиці», спільно з підрозділами органів виконавчої влади, Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, громадськими організаціями, які працюють в інтересах дітей.
4.2. Вжити заходів щодо влаштування дітей, виявлених під час проведення заходу (рейду), до закладів соціального захисту дітей, охорони здоров’я, повернення в сім’ї.
4.3. Забезпечити своєчасне взяття на облік дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та виявлені під час проведення заходу (рейду).
4.4. Подавати в службу у справах дітей облдержадміністрації звіт про проведення профілактичних заходів (рейдів) „Діти вулиці” щоквартально до 1 числа місяця, наступного за звітним.
5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому В.Коцюба

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту