№ 593 Розпорядження міського голови “Про утворення робочої групи з напрацювань змін та доповнень до Статутів комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я міст Дрогобича та Стебника”

04.11.2016 398

№ 593 Розпорядження міського голови “Про утворення робочої групи з напрацювань змін та доповнень до Статутів комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я міст Дрогобича та Стебника”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 4 листопада 2016 р. №593-р

Про утворення робочої групи з напрацювань
змін та доповнень до Статутів комунальних
некомерційних підприємств закладів охорони
здоров’я міст Дрогобича та Стебника

З метою врегулювання ситуації, яка склалася під час реорганізації закладів медичної мережі міст Дрогобича і Стебника, напрацювань змін та доповнень до Статутів комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я, враховуючи зустріч голів фракцій Дрогобицької міської ради та представників виконавчого комітету з працівниками медичної мережі від 31.10.2016, керуючись пп.20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
1.Утворити робочу групу з напрацювань змін та доповнень до Статутів комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я у складі:
Голови робочої групи – заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань.
Членів робочої групи:
Голови постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення.
Начальника відділу правового забезпечення.
Головного бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу охорони здоров’я виконавчих органів.
Начальника відділу кадрів відділу охорони здоров’я виконавчих органів.
Депутата міської ради – З.Семенишина.
2. Робочій групі провести зустрічі з колективами закладів охорони здоров’я міст Дрогобича та Стебника, відповідно до графіку зустрічей, згідно з додатком.
3. За результатами проведеної роботи голові робочої групи подати на розгляд міського голови доповідну записку, з врахуванням змін та доповнень, які увійдуть в проект рішення міської ради.
4.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                                                    Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту