№ 6 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі”

24.01.2017 421

№ 6 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 24.01.2017 № 6

Про затвердження Правил
розміщення зовнішньої реклами
у місті Дрогобичі

З метою упорядкування розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі, на виконання Закону України «Про рекламу», «Типових правил розміщення зовнішньої реклами», затверджених постановою КМУ № 2067 від 29.12.2003, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив:
1. Затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами у місті Дрогобичі згідно Додатку 1.
2. Погодити Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування рекламних конструкцій у місті Дрогобичі згідно Додатку 2 та винести на розгляд та затвердження сесії Дрогобицької міської ради.
3. Організаційному відділу виконавчого комітету Дрогобицької міської ради в тижневий термін забезпечити висвітлення в засобах масової інформації змісту цього рішення.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту